Emeliehuset

«Dette var et feriehus vi ønsket å ta med oss hjem. Etter å ha mottatt en varm velkomst kom vi til huset og det tok pusten fra oss. Et vakkert, tradisjonell trehus på øya Ekkerøy, et steinkast fra havet og som vender ut mot en koloni på 30 000 krykkjer.»

Dette er skrevet av en av våre gjester om det verneverdige Emeliehuset fra 1947. Gjesten er en av de mange som opp gjennom årene har blitt begeistra for dette huset med sjel.

Her finner du møbler i 1950/60 talls stil, samtidig som det er moderne hjelpemidler både på kjøkken og bad. Noen kaller det «bestemorhuset» og kanskje skjenker man Emelie en tanke når man vandrer mellom rommene. Hun som levde der til 1963 og verken hadde innlagt vann eller stort med strøm. Fembarnsmora og avholdskvinnen Emelie fyrte med torv hele uka, og satte seg til med salmeboka under radiogudstjenestene på søndagene.

Også her har du utsikt direkte til fuglefjellet fra andre etasje. Huset er ellers innholdsrikt med sine tre soverom og fem sengeplasser, kjøkken, bad pluss ekstra loftsstue med ekstra-kjøkken i andre etasje. Perfekt for en venninnegjeng, en familie eller et par eller to på tur. Ekkerøy Feriehus sin største boenhet.

Antall sengerSoveromEkstra sovesofaStørrelseEtg.
Emiliehuset53Nei1202
Pris fra

3890 ,- (to netter)