Sea Apartments

En gang for nesten 100 år siden talte svovelpredikanten Ole Hallesby i dette huset. Siden 1911 har Ekkerøy-væringene gått i flokk og følge til sitt eneste gudshus i en tøff østavindskuling – alt for å høre Guds ord og treffe kjentfolk. Her inne fikk de en kjærkommen pause fra et strevsomt liv.

Også i dag gir det tidligere bedehuset folk muligheten for et avbrekk fra et strevsomt liv. Vi strever ikke lenger med torva, i høyonna eller i fjøsen, men med balansen mellom jobb, fritid og familie. Mange er i hamsterhjulet og springer rundt. Vi har lagt forholdene til rette for at folk skal gå ut av det hjulet og lande. Og bedehuset er en god plass å starte. Der det står var det for 200 år siden hav og store skip seilte forbi. Jorderosjon har gjort at indremisjonsfolket på Ekkerøy i 1911 kunne reise sitt lille gudshus.

Noen sier at å bo på bedehuset er som å være i Noas ark. Du er midt mellom to hav – et i øst og et i vest, og du har utsikt fra de to leilighetene begge veier. Bedehuset på Valen er utmerket for å følge fuglenes kryssing av landtunga. Et av høydepunktene er å sovne til lyden av bølger som slår mot øststranda fra en av de to leilighetene som i dag utgjør bedehuset.

Leilighetene har gode fasiliteter med to soverom og fire sengeplasser på to plan. Flislagte bad, kjøkken og stue med 60-talls-stil. Femti meter fra havet står den finske vedfyrte saunaen som kan gi deg en opplevelse du vil huske.

Sea Apartment (former Chapel House) Antall sengerSoveromEkstra sovesofaStørrelseEtg.
Flat A42Nei662
Flat B42Nei662
Pris fra

3400,- (to netter)