Se det fantastiske nordlyset

En av de beste plassene i landet for å oppleve nordlyset er Varanger i Øst-Finnmark. Den store himmelen, det flate landskapet og det at området ligger under den såkalte nordlysovalen gjør at det er gode forhold for å se det det fantastiske himmelfenomenet om det er klarvær. Og du trenger ikke reise langt for å oppsøke det.

Lysforurensning er ikke noe vi sliter med i Varanger. Det er ikke så mange hus, fabrikker og gatelys her. Det gjør at mørket er lett å treffe på, og dermed et perfekt utgangspunkt for å se Aurora Borealis.

Nordlys-sesongen er fra september til sent i mars. Vær oppmerksom på at midnattssolen ikke gjør det mulig å se nordlyset på sommeren.

Du kan fly direkte fra Oslo til Kirkenes og leie bil videre til oss (ca. 2.5 timers kjøring). Ekkerøy ligger bare 15 minutter unna Vadsø, med idyllisk beliggenhet ute på halvøya med samme navn. Her kan du bo komfortabelt og midt i naturen, blant annet i våre arkitekttegnede Bird View Apartments.

Leilighetene har store vinduer og koselig innredning, slik at du kan skue ut mot den mektige Varangerfjorden med rikelig utsikt til nordlyset utenfor. Beliggenheten og omgivelsene gir deg en ekte nordnorsk opplevelse!

Mer informasjon og booking finner du her.

Nordlyset kan være en gåtur unna deg, eller i beste fall ser du det fra trappa, eller innenfra bak store vinduer. Ønsker du å komme deg helt ut i den rå naturen kan du se nordlyset fra en hundeslede, en snescooter eller på havet fra en båt.

For booking kan du enten kontakte oss på epost, på telefon eller reservere via våre nettsider.

Velkommen tilEkkerøy!